Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Løsninger
  3. Straale belysning
  1. Hjem
  2. Løsninger
  3. Straale belysning

Norgeseliten forhandler Straale belysning

Vi jobber kontinuerlig for å bidra til en enklere og bedre hverdag for våre kunder. Derfor har vi nå blitt forhandlere av Straale belysning slik at du kan kjøpe spennende og moderne lamper hos din lokale Norgeseliten-elektriker.

Straale AS holder til i Grimstad og er produsent, importør og leverandør av belysning til både hjem- og prosjektmarkedet. Gjennom Straale kan vi tilby et spennende produktsortiment med flott design til en hyggelig pris. I tillegg kan vi tilby et bredt spekter av tilbehør som lyspærer, kabler, oppheng og takbokser. Alt dette finner du på vår felles nettside. Se utvalget på http://norgeseliten.straale.no/ eller klikk på bildefeltet ovenfor.

Lampene er delt inn i stilretningene MODERNFUNKYWOODCLASSIC og VINTAGE for at du lettere skal finne akkurat din lampe. Straale-produktene kan ikke kjøpes på nett, men leveres gjennom din nærmeste Norgeseliten-elektriker. Riktig belysning på riktig sted og til riktig tid kan bidra til at strømforbruket ditt går ned. Våre elektrikere har høy kompetanse på det siste innen lysstyringssystemer.

Alle produkter fra Straale har gjennomgått en meget streng kvalitetskontroll og tilfredsstiller gjeldende europeiske normer og sikkerhetsstandarder. Det gir deg som kunde trygghet og kvalitet hele veien. Selv om produktene er enkle å montere minner vi om at alt arbeid knyttet til det elektriske anlegget skal utføres av faglært elektriker. Ta kontakt med din nærmeste Norgeseliten-elektriker for spørsmål om produkter, montering eller lysstyring.

 

straale-products1