Zaptec Go: Lader elbilen automatisk når strømmen er lavest

På utkikk etter elbillader? Sjekk ut lille, smarte Zaptec Go.

På utkikk etter elbillader? Norskproduserte Zaptec Go er en liten, lekker hjemmelader med smarte og praktiske løsninger – egnet for enebolig og hytte. 

Zaptec Go: Testvinner i 2022

Zaptec Go vant NAFs test av elbilladere i 2022. De sammenlignet og vurderte ti av elbilladerne på markedet og gjorde en grundig gjennomgang av sikkerhet, montering, brukervennlighet og design.

 «Denne ladestasjonen tilfredsstiller alle sikkerhetskrav. I tillegg har den smarte funksjoner og et godt design, til en hyggelig pris» – NAFs testpanel

Liten lader med mye kraft 

Er du ute etter en liten, diskré elbillader? Da er Zaptec Go løsningen for deg. Den har en overflate på størrelse med et nettbrett, veier kun 1,3 kilo og har en ladeeffekt på inntil 22 kW.

Du kan gjøre den enda mer tidløs ved å velge en farge som går i ett med omgivelsene, eller velge en farge som skiller seg ut.

De største fordelene med den lille elbilladeren Zaptec Go

  • En av verdens minste elbilladere
  • Den passer alle elbiler og alle typer hjem
  • Den er designet, utviklet og produsert i Norge – for norske forhold
  • Den har innebygget WiFi og 4G
  • Den er tilgjengelig i seks flotte farger
  • Den støtter Eco-mode og lader bilen når strømmen er lavest, uansett hvilken strømleverandør du har

Lad bilen når strømmen er lavest

Zaptec Go kommer med funksjonen Eco Mode. Den sørger for at bilen lades automatisk når strømprisen er på sitt laveste i løpet av døgnet – uavhengig av strømselskap. Du finner Eco Mode i appen til Zaptec.

 

Zaptec Sense: lad mer – bruk mindre strøm  

Kort forklart: med Zaptec Sense får du mer strøm til elbillading. Den lille enheten henter ut data fra sikringsskapet ditt og hjelper deg med å utnytte strøm på en smart måte. Det betyr at du kan lade en eller flere biler enda raskere, uten at sikringen ryker – helt automatisk.

Du kan selv installere Zaptec Sense i sikringsskapet med Zaptec-appen.

Enkel å installere

Under dekselet til Zaptec Go finner du funksjoner som gjør jobben enklere for elektrikeren. Laderen har innebygget vater og løsninger for å ikke miste smådeler underveis.

Dette er Zaptec Go

Sertifikater

Samarbeidspartnere